VALKOSUKLAAMOUSSE LAKOILLA: Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi kulhossa. Vatkaa tuorejuusto ja sokeri toisessa kulhossa. Vatkaa sula suklaa tuorejuustoseokseen. Lopuksi vatkaa kerman joukkoon. Mausta sitruunalla ja vaniljatangon siemenillä. Siivilöi sulatetut lakat ja lisää mousseen noin ¾.
VALKOSUKLAAKÄÄRETORTTU: Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Pyöräytä taikina sekaisin varovasti nostellen.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi suorakaiteeksi. Paista 225 asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
Ripottele leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle ja poista alla ollut leivinpaperi varovasti.
VALKOSUKLAAMOUSSE KÄÄRETORTUN VÄLIIN: Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi ja lisää joukkoon mascarpone juusto kevyesti nostellen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja lisää moussen sekaan. Mausta sokerilla, sirtuunalla ja vaniljasokerilla. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Kuumenna tilkka vettä. Kun liivatelehdet on pehmeitä sekoita ne kuumaan veteen. Lisää liivatevesi moussen joukkoon ja sekoita hyvin.
KÄÄRETORTUN KASAUS: Levitä ensi ohut kerros lakkahilloa paistetun kääretorttulevyn päälle. jonka jälkeen valkosuklaa mousse. Kääri torttu napakaksi rullaksi leveämmän sivun suunasta. Käännä sauma rullan alle piiloon. Laita jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi, jonka jälkeen viipaloi paloiksi lautaselle. Pyöräytä kuumalla isolla lusikalla lakkamoussesta pallot kääretortun päälle. Koristele sulatetuilla lakoilla.