Illallinen äidille: Burrataa ja pestoa – Joanna Kuvaja
Julkaistu
Joanna Kuvaja valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Pesto
- noin 30g pinjansiemeniä
- 1 pieni valkosipulin kynsi
- noin 1dl laaduksta oliiviöljyä
- 1 puntti basilikaa
- sormisuolaa
- 1dl raastettua parmesaanijuustoa
- ½ sitruuna
- 1 iso burrata juusto tai 2 pientä
Valmistusohje
PESTO: Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita pienellä voimakkuudella tasaiseksi. Raasta parmesaanijuusto ja sekoita peston joukkoon. Mausta sitruunan kuorella ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää lopussa sitruunan mehu joukkoon. Tarkista maku.
Siivilöi burrata juusto ja lohko se tarjoilu astiaan. Kaada päälle pesto ja sekoita kevyesti. Ripottele päälle pinjansiemeniä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku