Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Illallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"

Illallinen_aidille_S2_eps2_alkuruoka_006
MTV Oy/ Ira kuvaaja
Julkaistu 18.05.2021 20:00
Toimittajan kuva

Rebeca Romero

rebeca.romero@mtv.fi

Veronica Verho valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Herkkutattikeitto
  • Noin ½ kg tuoreita tai pakastettuja herkkutatteja
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 salottisipulia
  • Voita paistamiseen
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • 7dl valmista kasvislientä
  • 2dl kuohukermaa
  • 2dl täysmaitoa

Valmistusohje

Viipaloi sipulit suikaleiksi ja tatit isoiksi lohkoiksi. Paista pitkään voissa pannulla miedolla lämmöllä. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä noin 20 minuuttia. Lisää lopussa kerma sekä maito ja kuumenna. Soseuta keitto samettiseksi tehosekoittimella ja kaada annoskulhoihin. Voit koristella keiton tuoreilla yrteillä.

Tuoreimmat aiheesta

Illallinen