Leikkaa fenkoli reiluiksi kuutioksi ja kuullota kattilan pohjalla. Älä ruskista. Lisää noin 1l vettä joukkoon ja annan hautau pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon nippu rakuunaa ja mustapippuria. Kaada keitto tehosekoittimeen ja sekoita muutama minuutti, kunnes keitto on tasainen ja samettinen. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku.
Makuja
Illallinen äidille: Amuse Bouche Martina in Spain
MTV Oy/ Ira kuvaaja
Julkaistu 15.06.2021 20:00
Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- Fenkolikeitto
- 3 fenkolia
- tuoretta rakuuna
- voita paistamiseen
- vesi
- 1 purkki ranskankermaa
- mustapippuria
- 2tl sormisuolaa
- 1 sitruunan mehua
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Illallinen äidille: Burrataa ja pestoa – Joanna KuvajaIllallinen äidille: Jaakko Parkkalin alkuruoka: Kuohkea kukkakaalikeittoIllallinen äidille: Emil Hallbergin pääruoka: Maailman paras carbonaraIllallinen äidille: Martinan pääruoka: Kampasimpukka cheviceIllallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, greenIllallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"
Tuoreimmat aiheesta
Illallinen- 11.08.202109:03
- 11.08.202108:54
- 03.08.202120:00
- 03.08.202120:00
- 03.08.202120:00