VANILJAKASTIKE: Sekoita kaikki raaka-aineet yhteen ja keitä vaniljakastikkeeksi.
VALKOSUKLAATÄYTE: Laita liivatteet likoamaan. Vaahdota kerma, lisää vaniljakastike. Sulata suklaa ja lisää joukkoon. Lämmitä tilkka vettä höyryävän kuumaksi ja lisää puristetut liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana massan joukkoon.
TUMMASUKLAATÄYTE: Laita liivatteet likoamaan. Vaahdota kerma, lisää vaniljakastike. Sulata suklaa ja lisää joukkoon. Lämmitä tilkka vettä höyryävän kuumaksi ja lisää puristetut liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana massan joukkoon.
Lisää valkosuklaa- ja tummasuklaatäytettä vuorotellen irtopohjavuokaan, jotta saat aikaan seepramaiset raidat. Hyydytä jääkapissa tai pakkasessa.
KAAKAOINEN SOKERIKAKKUPOHJA: Vaahdota sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munasokerivaahtoon kolmessa osassa. Kääntele varovasti nuolijalla taikina tasaiseksi. Lisää lopuksi sulatettu voi. Jaa taikina kolmeen 20 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla kunnes pohjat ovat kypsät. Jäähdytä. Leikkaa yhdestä pohjasta pois juustokakun kokoinen pala rengasmuottia apuna käyttäen.
MANSIKKAMELBA: Sekoita sauvasekoittimella kulhossa.
SUKLAAKORISTE: Temperoi suklaa ja valmista koristeet.
KORISTELUUN: Kostuta kakkupohjan pohjimmainen kerros vaniljamaidolla ja levitä sen jälkeen päälle mansikkamelbaa. Nosta keskelle jähmettynyt moussekakku. Pursota reunoille kermaa sekä laita koristeeksi puolikas mansikka vuorotellen. Kun koko alimmaisen kerroksen kakun reunat on koristeltu, nosta päälle kakkupohjan keskimmäinen kerros varovasti niin, että moussekakku jää sokerikakkupohjan sisälle. Kostuta kakkupohja. Pursota jälleen kermaa kakun reunoille vuorotellen mansikoiden kanssa. Kaiverra moussekakun yläosaan pieni pyöreä malja ja täytä se mansikkamelballa. Mikäli moussekakku jää liian matalalle, voit tasoittaa pinnan kermavaahdolla. Nosta päällimmäiseksi ylin kakkupohja, niin että moussekakku jää kokonaan piiloon. Levitä kermaa ylimmän kakun päälle ja pursota reunat. Pilko mansikat siivuiksi laita kakun keskelle, lisää myös suklaakoriste.