Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Munakokkelia ja broilerinmaksaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pakastettuja broilerinmaksoja on kätevää pitää kotona. Niitä tarvitsee sulatta vain hiukan ennen kypsentämistä.

Neljälle

  • 1 paketti broilerinmaksoja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl salviaa
  • 8 munaa
  • 4 rkl kahvikermaa
  • 2 rkl voita
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Anna maksojen sulaa puolittain, silppua ne karkeasti ja paista voissa pannulla, kunnes niissä on hieno väri pinnalla, mutta rosa sisus. Mausta suolalla, pippurilla ja salvialla.

2. Vatkaa yhteen munat ja kerma, mausta. sulata voi kasarissa ja kaada munaseos joukkoon ja anna poreilla samalla sekoitellen, kunnes rakenne on kermainen.

3. Nosta maksat vadille ja kaada munakokkeli päälle, koristele persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa