Munakokkelia ja broilerinmaksaa
Pakastettuja broilerinmaksoja on kätevää pitää kotona. Niitä tarvitsee sulatta vain hiukan ennen kypsentämistä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 paketti broilerinmaksoja
- suolaa ja pippuria
- 1 tl salviaa
- 8 munaa
- 4 rkl kahvikermaa
- 2 rkl voita
- ½ dl persiljasilppua
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Anna maksojen sulaa puolittain, silppua ne karkeasti ja paista voissa pannulla, kunnes niissä on hieno väri pinnalla, mutta rosa sisus. Mausta suolalla, pippurilla ja salvialla.
2. Vatkaa yhteen munat ja kerma, mausta. sulata voi kasarissa ja kaada munaseos joukkoon ja anna poreilla samalla sekoitellen, kunnes rakenne on kermainen.
3. Nosta maksat vadille ja kaada munakokkeli päälle, koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku