Italianmummun kurkut
Italialaistyyppiset kurkut ovat oivaa vaihtelua perussuolakurkulle!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 tuorekurkku
- musta- tai maustepippuria
- ripaus sokeria ja suolaa
- tuoretta tai kuivattua minttua
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Kuori kurkku ja leikkaa ohuen ohuiksi viipaleiksi (tai tikuiksi).
Sekoita kurkkujen joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja pippuria sekä minttu. Valuta päälle Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta.
Tarjoile lisäkkeenä rasvaiselle kalalle (esim. lohelle) tai vaalealle lihalle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka