- Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi ja pyöritä ne oliiviöljyssä.
- Esilämmitä airfryer 190 asteeseen.
- Paista kukkakaaleja airfryerissä noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Mausta suolalla ja sitruunamehulla ennen tarjoilua.
- Sekoita kaikki tarator-kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi, ja tarjoile sen kera.

Makuja
Kukkakaali libanolilaisittain

Julkaistu 15.12.2024 10:03
Näin valmistat kukkakaalia libanolilaisittain Joseph Youssefin ja Tiina Räisäsen ohjeella. Resepti kirjasta: Airfryer - Jose ja Tinu arjen pelastajat
- Annosmäärä: 1–2
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 1 kukkakaali
- 3rkl oliiviöljyä
- 2 ripausta suolaa
- 1/2 sitruunan mehu
Tarator-kastike
- 0,5 dl tahinia
- 0,5 dl vettä
- 0,5 dl sitruunamehua
- 0,5 tl suolaa
- 1/2 valkosipulinkynsi raastettuna