Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kukkakaali libanolilaisittain

kukkakaali
Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.Shutterstock
Julkaistu 15.12.2024 10:03

MTV LIFESTYLE

Näin valmistat kukkakaalia libanolilaisittain Joseph Youssefin ja Tiina Räisäsen ohjeella. Resepti kirjasta: Airfryer - Jose ja Tinu ar­jen pe­las­ta­jat

Ainekset

  • 1 kukkakaali
  • 3rkl oliiviöljyä
  • 2 ripausta suolaa
  • 1/2 sitruunan mehu

Tarator-kastike

  • 0,5 dl tahinia
  • 0,5 dl vettä
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 0,5 tl suolaa
  • 1/2 valkosipulinkynsi raastettuna

Valmistusohje

  1. Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi ja pyöritä ne oliiviöljyssä.
  2. Esilämmitä airfryer 190 asteeseen.
  3. Paista kukkakaaleja airfryerissä noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
  4. Mausta suolalla ja sitruunamehulla ennen tarjoilua.
  5. Sekoita kaikki tarator-kastikkeen ainekset tasaiseksi kastikkeeksi, ja tarjoile sen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke