Haudutetut endiivit
Todella maukasta porsaanlihan kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8 endiiviä
- 2 tl suolaa per litra vettä
- korppujauhoja
- karkeita ruisjauhoja
- voita tai margariinia
Valmistusohje
1. Hauduta endiivit hitaasti pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Nosta ne kattilasta ja valuta.
2. Sekoita korppujauhot ja ruisjauhot lautasella, kääntele kosteat endiivit seoksessa. Paista ne hitaasti voissa tai margariinissa kunnes ne saavat rapean pinnan. Tarjoile vastapaistettuina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa