Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Itsetehty tomaattisalsa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tomaattisalsaa on hyvä pitää kotona. Sitä voi tarjoilla milloin tahansa nacholastujen kera päivällistä odotellessa.

Neljälle

  • 4 kypsää tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl hienonnettua, tuoretta korianteria
  • ½ punasipuli
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl limemehua
  • 1 dl tomaattimehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 kevätsipuli

Valmistusohje

1. Kalttaa ja kuori tomaatit, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kuori valkosipulinkynsi ja hienonna tuore korianteri. Kuori ja hienonna punasipuli.

2. Purista limestä mehu. Sekoita limemehu, oliiviöljy ja tomaattimehu kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Leikkaa kevätsipuli viistosti renkaiksi. Sekoita kastike ja tomaattisilppu, ripottele päälle kevätsipulia.

Tuoreimmat aiheesta

Salsa