Tomaattisalsaa lastujen kera
Julkaistu
Tämä on täydellistä naposteltavaa drinkin kanssa ennen päivällistä.
Neljälle
- 10 cm purjoa
- 1 kypsä päärynä
- 1 vihreä chili
- 2 tl puristettua sitruunamehua
- 2 maustemittaa suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
Tarjoiluun
- bataattilastuja
- maissilastuja
Valmistusohje
1. Kuutioi tomaatit aika karkeasti, hienonna purjo. Halkaise chili pituussuuntaan ja poista siemenet, hienonna hedelmäliha. Poista päärynästä siemenkota ja hienonna hedelmäliha.
2. Sekoita tomaatti, purjo, päärynä ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla, laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Tarjoile salsa bataatti- ja maissilastujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku