Mango-kurkkusalsa
Raikas salsa, jossa maistuu ja tuoksuu limetti ja minttu. Tämä sopii mainiosti yhteen hyvinmaustettujen, grillattujen kala- ja äyriäisruokien kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 raaka mango
- 1 kurkku
- 1 punainen chili
- 2 rkl limettimehua
- 1 rkl ananasmehua
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 rkl tuoreita mintunlehtisuikaleita
- 1 rkl tuoretta korianterisilppua
Valmistusohje
1. Kuori mango perunankuorimisveitsellä. Halkaise se siementä pitkin ja viipaloi hedelmä. Suikaloi lähes tulitikun ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja halkaise kurkku, raaputa siemenet pois ja suikaloi samoin kuin mango. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua pieneksi.
2. Silppua korianteri hienoksi. Vatkaa yhteen limettimehu, ananasmehu ja fariinisokeri. Sekoita liemi mango-, kurkku-, chili-, minttu- ja korianterihakkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"