Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mango-kurkkusalsa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raikas salsa, jossa maistuu ja tuoksuu limetti ja minttu. Tämä sopii mainiosti yhteen hyvinmaustettujen, grillattujen kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Neljälle

  • 1 raaka mango
  • 1 kurkku
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl limettimehua
  • 1 rkl ananasmehua
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl tuoreita mintunlehtisuikaleita
  • 1 rkl tuoretta korianterisilppua

Valmistusohje

1. Kuori mango perunankuorimisveitsellä. Halkaise se siementä pitkin ja viipaloi hedelmä. Suikaloi lähes tulitikun ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja halkaise kurkku, raaputa siemenet pois ja suikaloi samoin kuin mango. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua pieneksi.

2. Silppua korianteri hienoksi. Vatkaa yhteen limettimehu, ananasmehu ja fariinisokeri. Sekoita liemi mango-, kurkku-, chili-, minttu- ja korianterihakkeen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Salsa