Jäätelöä ja hedelmiä
Julkaistu
Tuiki tavallisesta jäätelöstä tulee juhlava jälkiruoka hedelmien ja pähkinöiden kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 omena
- 1 päärynä
- 1 banaani
- 1 lohko papaijaa
- 6 tuoretta mansikkaa
- 2 rkl limemehua
- 1 tl raakaruokosokeria
- ½ vaniljatanko
- tuoreita mintunlehtiä
Tarjoiluun
- 4 jäätelöpalloa
- 8 saksanpähkinää
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele hedelmät. Halkaise vaniljatanko pituussuuntaan ja raaputa siitä siemenet.
2. Sekoita limemehu, sokeri ja vaniljansiemenet. Kääntele seos hedelmiin yhdessä mintunlehtien kanssa. Laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Asettele hedelmät lautasille, laita jäätelöpallo jokaiselle lautaselle ja ripottele päälle saksanpähkinät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa