Raejuustoa ja kiiviä
Yritätkö syödä kevyemmin? Raejuusto marjojen ja hedelmien kanssa on raikas lopetus päivälliselle. Käytä pakaste- tai säilykemarjoja, mitä kaapista löytyykään. Paahdetut mantelilastut sopivat hyvin lisämausteeksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 500 g raejuustoa
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 1 rkl kidesokeria
- n. 400 g marjoja
- 2 kiiviä
Valmistusohje
1. Sekoita raejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori.
2. Jos käytät purkkihedelmiä/-marjoja, kaada liemi pois. Soseuta marjat kastikkeeksi.
3. Pakkaa raejuustoa tiiviisti vedellä huuhdeltuun kuppiin ja käännä sen avulla neljä annosta lautasille. Kaada päälle marjakastike, koristele kiiviviipalein ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"