Hedelmäsalaattia jäätelön kera
Julkaistu
Tarjoile hedelmäsalaattia, tee siitä juhlava pähkinöillä, jäätelöllä ja hunajalla.
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 appelsiini
- 1 päärynä
- 1 banaani
- 1 persikka
- 6 tuoretta mansikkaa
- 2 rkl puristettua limemehua
- 1 tl raakaruokosokeria
- 1 vaniljatanko
- tuoreita mintunlehtiä
Tarjoiluun
- 4 jäätelöpalloa
- 8 pekaanipähkinää
- juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele hedelmät. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet.
2. Sekoita limemehu, sokeri ja vaniljansiemenet. Kääntele mukaan hedelmäseokseen ja laita kylmään tarjoiluun asti.
3. Asettele hedelmät lautasille, laita jokaiselle annokselle jäätelöpallo. Ripottele päälle pähkinät ja viimeistele hunajalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku