Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmäsalaattia jäätelön kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile hedelmäsalaattia, tee siitä juhlava pähkinöillä, jäätelöllä ja hunajalla.

Neljälle

  • 1 appelsiini
  • 1 päärynä
  • 1 banaani
  • 1 persikka
  • 6 tuoretta mansikkaa
  • 2 rkl puristettua limemehua
  • 1 tl raakaruokosokeria
  • 1 vaniljatanko
  • tuoreita mintunlehtiä

Tarjoiluun

  • 4 jäätelöpalloa
  • 8 pekaanipähkinää
  • juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele hedelmät. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet.

2. Sekoita limemehu, sokeri ja vaniljansiemenet. Kääntele mukaan hedelmäseokseen ja laita kylmään tarjoiluun asti.

3. Asettele hedelmät lautasille, laita jokaiselle annokselle jäätelöpallo. Ripottele päälle pähkinät ja viimeistele hunajalla.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti