Jäätelöcup
Julkaistu
Juhlava jälkiruoka, niin aikuisille kuin lapsillekin.
4 kpl
- 2 appelsiinia, kalvottomina lohkoina
- 2 kiiviä, viipaleina
- 5 dl suklaajäätelöä
- 2 dl kuohukermaa, kevyesti vatkattuna
- suklaarinkeleitä tai vastaavia
Valmistusohje
1. Laita appelsiinilohkoja ja kiiviviipaleita annoslaseihin, säästä hieman koristeluun. Laita päälle jäätelöä, viimeistele kermalla ja koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka