Jättikatkarapuvartaat sitruunalla ja currylla
Julkaistu
Tämän ruoan voit yhtä hyvin valmistaa grillillä kuin kotiliedelläkin. Kääntele katkarapuja nopeasti grillillä tai pannussa, jotta ne eivät sitkisty.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 12-16 jättikatkarapua
- ½ sitruunan mehu
- currya
- suolaa
- 1 paprika, paloiteltuna
- 2-3 appelsiinia, lohkoina
- grilliöljyä
Valmistusohje
1. Laita katkaravut kulhoon, kaada päälle sitruunamehu ja kääntele katkarapuja mehussa. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja valuta sitten katkaravut. Mausta suolalla ja currylla.
2. Pujota jättikatkarapuja, paprikaa ja appelsiinia vartaille, penslaa öljyllä ja kääntele kuuman hiilloksen päällä n. 5 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka