Katkarapupannu
Maukkaasti maustettu katkarapumuhennos, joka tarjoillaan vastakeitetyn riisin tai pastan kera. Arvostettu iltaruoka. Tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600-800 g kuorellisia katkarapuja
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 tl currya
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 rkl margariinia
- 2-3 rkl tomaattipyreetä
- 2 ½ dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut.
2. Paista sipulia, currya ja paprikaa voissa paistokasarissa. Lisää kerma ja tomaattipyree, keitä hiljalleen 10 minuuttia. Mausta.
3. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti ja tarjoile heti keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku