Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapupannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukkaasti maustettu katkarapumuhennos, joka tarjoillaan vastakeitetyn riisin tai pastan kera. Arvostettu iltaruoka. Tarjoile maukkaan leivän kera.

Neljälle

  • 600-800 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl margariinia
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • 2 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut.

2. Paista sipulia, currya ja paprikaa voissa paistokasarissa. Lisää kerma ja tomaattipyree, keitä hiljalleen 10 minuuttia. Mausta.

3. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti ja tarjoile heti keitetyn riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike