Katkarapupannu

Maukkaasti maustettu katkarapumuhennos, joka tarjoillaan vastakeitetyn riisin tai pastan kera. Arvostettu iltaruoka. Tarjoile maukkaan leivän kera.

Neljälle

  • 600-800 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl margariinia
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • 2 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut.

2. Paista sipulia, currya ja paprikaa voissa paistokasarissa. Lisää kerma ja tomaattipyree, keitä hiljalleen 10 minuuttia. Mausta.

3. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti ja tarjoile heti keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.