1. Leikkaa säilötyt tomaatit kohtalaisen suuriksi kuutioiksi. Säästä liemi. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa fetajuusto pienehköiksi kuutioiksi. Kuullota sipulia öljyssä muutaman minuutin verran. Sekoita sipulin joukkoon tomaattikuutiot liemineen, viini, oregano, puolet persiljasta ja ½ tl suolaa. Rouhi maustemyllyllä joukkoon muutama kierros pippuria ja sekoita.
2. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta 4-5 minuuttia. Lisää joukkoon scampit ja jättikatkaravut, alenna hieman lämpöä ja jatka keittämistä ilman kantta 6-7 minuuttia.
3. Sekoita joukkoon fetajuusto. Kun juusto alkaa pehmetä, ota kattila liemeltä. Ripottele päälle loput persiljasta ja tuo tarjolle.