Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapukasari

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuoritut katkaravut ovat kasarien pieni ylellisyys.

Ainekset

  • 5 annosta
  • 250 g kesäkurpitsaa
  • 250 g paprikaa
  • 1 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 dl tomaattimurskaa
  • 1/2 dl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1/2 l kasvislientä
  • 3 rkl ohrakasta
  • 250 g kuorittuja katkarapuja

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota suikaleita öljyssä.

Lisää joukkoon curry ja paprikajauhe ja jatka kuullottamista. Kaada joukkoon tomaattimurska, soijakastike, fariinisokeri, viinietikka ja kasvisliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta pieneen kylmään vesitilkkaan liuotetulla ohrakkaalla.

Anna keitoksen kiehua pari minuuttia. Lisää viimeisenä katkaravut ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike