Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jauheliha-pastakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä täyteläinen lihakeitto lämmittää reippailun jälkeen - ja se on lisäksi nopea valmistaa! Sopivaa ruokaa myös silloin, kun sinulla on ylimääräistä jauhelihaa ja tähteeksi jäänyttä pastaa.

4 annosta

  • 2 dl gnocchi-pastaa
  • 300 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 1 palsternakka
  • 1,3 litraa lihalientä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • ½ tl juustokuminaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkana ja palsternakka.

2. Ruskista jauheliha ja sipuli kattilassa. Kaada päälle lihaliemi, purista joukkoon valkosipuli ja mausta keitto oreganolla, paprikajauheella, cayennepippurilla ja juustokuminalla.

3. Anna keiton kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Lisää pasta, porkkana ja palsternakka ja keitä vielä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihakeitto