Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lihapulla-pastakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän maistuvan arkikeiton makua täydentää tuore korianteri. Lihapullat tekevät keitosta täyttävän ja ruokaisan aterian.

4 annosta

  • 1 dl quadretti-pastaa
  • 300 g naudanjauhelihaa
  • 1 pieni purjo
  • 2 porkkanaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 1,2 l kasvislientä
  • 1 nippu tuoretta, hienonnettua korianteri
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja juuriselleri. Huuhtele ja hienonna purjo ja korianteri.

2. Keitä kasvisliemi. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniksi lihapulliksi. Lisää kasvisliemeen muutama lihapulla kerrallaan. Anna lihapullien kiehahtaa ennen seuraavien lisäämistä.

3. Lisää pasta ja vihannekset, keitä pehmeiksi noin 9 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla korianterilla.

Tuoreimmat aiheesta

Lihapullat