Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jauhelihapihvit porkkanamuhennoksen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maijan ohjeella onnistut varmasti maukkaiden jauhelihapihvien teossa! Porkkanamuhennos on pirteä lisäke kaikille liharuoille. Se valmistuu nopeasti ja helposti.

Ainekset

  • 3 rkl korppujauhoja
  • 1 dl vettä, kermaa, kermaviiliä tai soijakermaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 400g sika-nautajauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • jauhettua maustepippuria
  • paistamiseen: öljyä

Valmistusohje

Sekoita korppujauhot sekä neste ja anna turvota. Kuullota öljyssä sipuli ja jäähdytä. Sekoita joukkoon loput aineet ja muotoile pihveiksi.

Paista pannulla kauniin ruskeiksi ja jälkikypsennä tarvittaessa uunissa 200 asteessa noin viidestä kymmeneen minuuttiin. Voit myös jälkikypsentää paistinpannulla miedolla lämmöllä kannen alla.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapihvit