Jauhelihapihvit porkkanamuhennoksen kera
Julkaistu
Maijan ohjeella onnistut varmasti maukkaiden jauhelihapihvien teossa! Porkkanamuhennos on pirteä lisäke kaikille liharuoille. Se valmistuu nopeasti ja helposti.
Ainekset
- 3 rkl korppujauhoja
- 1 dl vettä, kermaa, kermaviiliä tai soijakermaa
- 2 rkl öljyä
- 1 sipuli hienonnettuna
- 400g sika-nautajauhelihaa
- 1 kananmuna
- suolaa
- jauhettua maustepippuria
- paistamiseen: öljyä
Valmistusohje
Sekoita korppujauhot sekä neste ja anna turvota. Kuullota öljyssä sipuli ja jäähdytä. Sekoita joukkoon loput aineet ja muotoile pihveiksi.
Paista pannulla kauniin ruskeiksi ja jälkikypsennä tarvittaessa uunissa 200 asteessa noin viidestä kymmeneen minuuttiin. Voit myös jälkikypsentää paistinpannulla miedolla lämmöllä kannen alla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa