Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jogurttimarinoitu lammas pastan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lampaanlihaa marinoidaan jogurtissa monissa lähi-idän maissa sekä Turkissa ja Kreikassa. Tällä kertaa tarjoilemme lampaan pastan kera. Riisi sopii yhtä hyvin.

Neljälle

  • 750 g lampaan patapaloja
  • 2 dl luonnonjogurttia
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl inkiväärijauhetta
  • ½ tl muskottijauhetta
  • 1 maustemitta neilikkajauhetta
  • 4 annosta pastaa
  • persiljasilppua

Valmistusohje

1. Sekoita jogurtti ja mausteet, kääntele liha joukkoon ja anna maustua muutamia tunteja.

2. Valuta lihapalat ja ruskista ne öljyssä pannulla, alenna lämpöä ja paista kypsäksi. Se vie noin 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä, jos paistos uhkaa kuivua. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa ja sirottele pinnalle persiljasilppua.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasta