1. Työstä nopeasti 7 dl jauhoja, suola sekä kylmä voi taikinaksi. Vatkaa muna kupissa, lisää siihen etikka ja vesi ja sekoita neste taikinaan. Laita taikina muovipussiin ja jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
2. Täyte: Kuori ja hienonna sipuli, paista kullankeltaiseksi voissa. Paista jauheliha erissä. Sekoita sipuli, jauheliha, suola, pippuri, tomaattipyree ja timjami. Kostuta lihaseos liemellä.
3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaulitse taikina ohueksi neliöksi. Käännä taikina kokoon kolme kertaa yhteen, sitten kolme kertaa toiseen suuntaan. Kaulitse taiteltu taikina uudestaan. Jaa taikina neljään osaan ja kaulitse osat pyöreiksi. Lado täyte taikinaympyröille, nipistä ne yhteen kunnolla. Penslaa vatkatulla munalla, paista uunissa 20-30 minuuttia.