Timjami-jogurttipannacotta:
Kiehauta kerma, sokeri ja timjami. Anna maustua hetken aikaa. Siivilöi seos ja lisää liotetut liivatteet. Lisää jogurtti ja sekoita hyvin. Kaada muotteihin ja anna hyytyä jääkaapissa.
Mustikkasorbetti:
Kiehauta mustikat ja vesi kattilassa. Aja tasaiseksi pyreeksi blenderissä ja siivilöi.
Kiehauta sokeriliemi ja glukoosi. Lisää sitruunamehu ja siivilöity mustikkapyre. Sekoita kunnolla ja anna jäähtyä. Aja jäätelökoneella tai pakasta välillä sekoittaen.
Timjamimarenki:
Laita vesi ja sokeri kattilaan. Keitä kunnes seoksen aste on 121'C. Laita valkuaiset puhtaaseen yleiskoneen kulhoon valmiiksi.
Ala vatkaamaan valkuaisia kun sokeriliemen aste nousee 110'c.
Kaada 121'C asteinen sokeriliemi hiljalleen pienenä nauhana valkuaisten joukkoon. Anna vatkaantua kulhossa niin pitkään kunnes kulho ei tunnu enää kuumalta, ja marenkimassa on kiiltävää. Levitä marenki ohueksi kerrokseksi pellille ja ripottele päälle tuoreita timjamin lehtiä. Anna kuivua 60'C uunissa yön yli.