- Vatkaa kananmunanvalkuaiset, sokeri ja sitruunamehu kuohkeaksi
- Vispaa kerma erillisessä kulhossa vaahdoksi
- Lisää valkuaisseos, tilkka limoncelloa, sitruunankuori joukkoon ja kääntele varovaisesti kermavaahdon joukkoon.
- Laita 235 ml vettä ja 235 ml limoncelloa kuppiin, lisää hieman sokeria, jos tahdot
- Dippaa Savoiardi-keksin molemmat päät kevyesti limoncello-seoksessa. Keksin ulkokuoren pitäisi olla märkä sisuksen jäädessä suunnilleen kuivaksi.
- Asettele kostutetut keksit tiiviiksi kerrokseksi kakkuvuoan pohjalle.
- Levitä puolet kermaseoksesta keksien päälle. Peitä keksit kokonaan.
- Lisää toinen kerros kostutettuja keksejä ja peitä lopulla kermalla.
- Ripottele päälle sitruunankuorta ja valkosuklaarouhetta.
- Toisin kuin perinteiset tiramisut, tämän voi laittaa tarjolle välittömästi