Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juhannuksen rapusilakat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Itsestään selvä ruokalaji juhannuspöydässä!

Neljälle

  • 700 g silakkafileitä
  • suolaa
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • ½ rkl tillinsiemeniä
  • 1 dl vettä
  • 1 dl tomaattipyreetä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Suolaa silakoiden lihapuoli, kääri ne rullalle lihapuoli ulospäin ja laita tiiviisti uunivuokaan. Ripottele päälle tilliä ja tillinsiemeniä. Sekoita vesi ja tomaattipyree ja kaada vuokaan.

2. Laita vuoka uuniin 20-25 minuutiksi. Tarjoile kylmänä.

Tuoreimmat aiheesta

Uunisilakka