1. Kuutioi savulapa. Kuori ja silppua sipuli. Kuori selleri, palsternakka ja perunat ja leikkaa tasakokoisiksi kuutioiksi. Kuullota sipulisilppu voissa pannulla, nosta pannulta ja siirrä sivuun. Paista juureskuutiot pehmeiksi voissa, noin 10 minuuttia. Pane lihakuutiot mukaan paistumaan viime minuuteiksi. Lisää sipulisilppu ja sekoita kunnolla. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa. Pidä lämpimänä.
2. Puhdista ja perkaa kantarellit. Pane ne "hikoilemaan" kohtalaiselle lämmölle paistinpannuun, kunnes neste on haihtunut. Lisää lämpöä ja laita voi pannulle. Paista sienet kullankeltaisiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kantarellit juurespyttipannun päälle.
3. Munakokkeli: Sulata voi kasarissa. Riko munat kasariin, lisää maito ja suola ja sekoita puuhaarukalla. Kuumenna munaseosta varovasti miedolla lämmöllä ja sekoittele pohjia myöten, kunnes munaseos alkaa hyytyä ja on pehmeän kermaista. Mausta maistellen ja muotoile kokkelista lämpimille lautasille "munat" ja tarjoile heti pyttipannun kanssa.