1. Kuori ja puhdista vihannekset ja juurekset, kuutioi tasasuuriksi paloiksi. Paista sipuli ja purjo, laita sivuun. Paista perunat, porkkana ja selleri pehmeiksi, noin 10 minuuttia. Lisää sipuli ja purjo. Mausta suolalla ja pippurilla, anna kaiken lämmetä tasaisesti.
2. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipuli. Kuumenna paistinpannussa oliiviöljyä ja paista sipulit tummanruskeiksi.
3. Lisää punaviini, vesi, sokeri, vasikanfondi ja viinietikka.
4. Keitä kokoon kunnes puolet nesteestä on jäljellä, siivilöi.
5. Sekoita maizena kylmään vesitilkkaan ja suurusta siivilöity kastike.
6. Viipaloi kassler ja paista viipaleet voissa.
7. Tarjoile kassler kastikkeen ja juurespyttipannun kera. Koristele tuoreella timjamilla.