1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sekoita öljy, timjami, salvia, rosmariini, pippuri ja puristettu valkosipulinkynsi marinadiksi ja marinoi lihaa n. 1 tunti. Paista lihaa tämän jälkeen uunissa 20 minuuttia. Pidä liha lämpimänä alumiinifoliossa, jaa kyljysrivi kyljyksiksi juuri ennen tarjoilua.
2. Timbaali: Kuori, suikaloi ja huuhdo peruna, valuta pois ylimääräinen vesi. Puhdista, huuhdo ja suikaloi purjo. Ruskista peruna kuumalla pannulla, lisää purjo ja paista vielä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla, täytä neljä voideltua annosvuokaa sekoituksella. Pidä vuoat lämpiminä ja kumoa timbaalit juuri ennen tarjoilua.
3. Paistoliemi: Hienonna salottisipulit ja paista voissa. Lisää liemi ja keitä kokoon kunnes puolet liemestä on jäljellä. Siivilöi liemi ja mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla.
4. Keitä sokeriherneet nopeasti kevyesti suolatussa vedessä ja suikaloi paprika. Tarjoile vihannekset lihan ja timbaalin kera, liemi tarjoillaan erikseen.