1. Aloita kastikkeesta. Keitä sipuli, porkkana ja juuriselleri liemessä timjamin ja laakerinlehden kera n. 20 minuuttia.
2. Siivilöi liemi kattilaan. Keitä kokoon kunnes jäljellä on 2/3. Lisää mustaherukkamehu, mausta viinietikalla, suolalla ja pippurilla.
3. Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla. Paista ne voissa keskilämpöisellä pannulla 5-7 minuuttia molemmin puolin kunnes ne ovat sopivat vaaleanpunaisia sisältä.
4. Kuumenna kastike, suurusta tarvittaessa arrowjuurella jonka olet sekoittanut vesitilkkaan, pyöristä maut voinokareella. Kaada lautaselle kastikepeili, laita päälle viipaloitua ankanrintaa, koristele viininmarjoilla.
5. Halkaise fenkolit, keitä ne puolikypsiksi kevyesti suolatussa vedessä. Kääntele ruisjauhoissa ja paista kypsiksi voissa pannulla.