1. Kuori valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi sipulit. Puhdista purjo ja leikkaa paloiksi. Lisää kalaliemeen valkosipulinkynsi, sipuliviipaleet, purjopalat, timjami, laakerinlehti ja pippurit ja anna kiehahtaa. Hauduta kalafileet kypsiksi liemessä. Nosta liemestä ja pidä lämpiminä.
2. Viinikastike: Keitä kalalientä kokoon, kunnas sitä on jäljellä kaksi desiä. Siivilöi liemi. Lisää kerma ja valkoviini. Sekoita voista ja jauhoista suurus ja suurusta kastike. Keitä vielä pari minuuttia ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
3. Leikkaa koristeluun tarkoitettu purjo renkaiksi tai puhdista istukassipulit. Keitä suolalla maustetussa vedessä. Suikaloi paprika. Lusikoi viinikastiketta neljälle lämpimälle lautaselle. Asettele kalafileet, kirjolohen mäti, purjorenkaat tai sipulit ja paprikasuikaleet lautasille. Tarjoa heti.