Tortillat: Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi. Leivo taikinasta tanko ja jaa se kymmeneen osaan ja pyörittele jokaisesta pulla. Anna pullien levätä peitettynä muovilla sillä aikaa, kun valmistat haluamasi täytteen.
Kauli paistinpannusi kokoisiksi pyöreiksi levyiksi. Paista tortilloja ilman rasvaa paistinpannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa hivenen rusehtavia pilkkuja. Laita täytettä tortillan sisään ja kääri rullalle ja herkuttele välittömästi. Seuraksi sopii hyvin raikas salaatti.
Broileritäyte: Kypsennä silputtu sipuli ja broilerinlihasuikaleet paistinpannulla tai kasarissa. Mikäli käytät kypsää broileria, riittää vain lihapalojen lämmitys. Lisää muut ohjeen aineet ja mausta mieleiseksesi.
Ranskankerman voit lisätä valmiiksi lihaseoksen sekaan tai voit laittaa vasta tarjoiltaessa tortillan sisään erikseen ranskankerman ja muun täytteen. Samaan tapaan voi valmistaa perinteisen lihatäytteen naudanlihasuikaleista.
Kasvistäyte: Kuumenna rasva kasarissa tai teflonkattilassa. Lisää silputtu purjo, kasvissuikaleet, maissit, hienonnettu valkosipuli ja chili sekä mausteet. Anna täytteen hautua 5-10 minuuttia. Täytä lämmin tortilla kasvistäytteellä, guacamolella ja ranskankermalla.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy