Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustotäytteiset filonyytit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile nämä hauraanrapeat nyytit pehmeine täytteineen drinkkipurtavana tai alkuruokana. Ne sopivat myös noutopöytään.

Neljälle

  • 6 arkkia filotaikinaa
  • 150 g fetajuustoa
  • 2 munaa
  • 1 maustemitta valkopippuria
  • salaatinlehtisekoitusta
  • 10 tummaa viinirypälettä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murenna feta kulhoon ja sekoita siihen toinen muna. Mausta valkopippurilla.

2. Puolita filoarkit kahtia. Jaa fetatäytettä arkeille, taittele ne paketeiksi ja nosta uunipellille saumakohta alaspäin. Vatkaa toinen muna ja penslaa sillä filonyytit. Paista uunissa noin 20 minuuttia.

3. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille. Halkaise viinirypäleet ja poista niistä siemenet. Sirottele rypäleet salaatille ja nosta päällimmäiseksi filonyytit.

Tuoreimmat aiheesta

Filo