Yrttikassleri ja maissisalaatti
Tämä ruoka sopii hyvin kesäaikaan. Kassleri voidaan tarjoilla myös kylmänä salaatin kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 1,2 kg savukassleria
- 2 rkl voita
- 3 tl yrttisekoitusta
Salaatti
- 1 jäävuorisalaattikerä suikaleina
- 1 purkki maissia
- 3 dl keitettyä riisiä
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- currya
- sitruunamehua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 190 asteeseen. Viipaloi liha, niin ettet leikkaa pohjaan asti. Paina pala yhteen ja nosta se alumiinifolioarkille. Levitä lihalle voi ja ripottele pinnalle yrttejä. Kiinnitä folio paketiksi ja laita se uunin keskitasolle noin 30 minuutiksi.
2. Levitä salaattisuikaleet kulhon pohjalle. Sekoita riisi ja maissinjyvät keskenään ja laita salaattipedille. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele se joukkoon.
3. Viipaloi liha loppuun saakka ja aseta vadille. Kaada päälle paistolientä ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku