1. Purista appelsiinista mehu, sekoita valkoviinin kera ja purista mukaan valkosipuli. Laita katkaravut, mustekalarenkaat, simpukat ja surimit marinadiin ja anna maustua 1 tunti. Sitronetti: Sekoita öljy ja sitruunamehu, mausta suolalla ja pippurilla. Lohko herkkusienet, laita ne sitronettiliemeen ja marinoi 1 tunti.
2. Chilikastike: Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Purista mukaan valkosipuli, lisää hienonnettu chili. Lisää sweet chili -kastike, chilijauhe ja cayennepippuri. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.
3. Paloittele paprika, meloni ja avokado kuutioiksi. Valuta herkkusienet ja sekoita kuutioiden kera. Valuta äyriäiset ja kääntele mukaan salaattiin. Asettele vadille salaatinlehtiä ja laita äyriäissalaattia päälle. Koristele kevätsipulilla ja sitruunalla, tarjoile chilikastike erikseen.