Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Turskasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Insalata di baccalàn voi antaa vetäytyä jääkaapissa tai tarjoilla välittömästi.

4 hengelle

  • 900 g kuivattua turskaa
  • 1 porkkana puolitettuna
  • 1 selleri puolitettuna
  • 1 sipuli neljään osaan leikattuna
  • 300 ml neitsytoliiviöljyä
  • suolaa
  • 2½ dl oliiveja
  • pieni nippu persiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

- Leikkaa turska 5 x 5 cm paloihin

- Laita porkkanat, selleri ja sipuli kylmään veteen isossa kattilassa. Kun vesi alkaa kiehua, lisää kalat ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kala on hiutaleista.

- Kun kala on kypsää, poista nahat ja mahdolliset ruodot.

- Hajoita kalat ja laita salaattikulhoon oliivien, neitsytoliiviöljyn, suolan ja persiljasilpun kanssa.

- Sekoita hyvin.

- Anna levätä jääkaapissa tai tarjoile välittömästi.

Tuoreimmat aiheesta

Kalasalaatti