1. Tsatsiki: Raasta kurkku raastinraudan karkeimmalla terällä. Lisää kurkkuraasteeseen 1 tl suolaa ja odota hetki, että neste erottuu. Purista raasteesta neste ja sekoita sen joukkoon ruokajogurtti. Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.
2. Guacamole: Kuori ja hienonna punasipuli. Halkaise chilipalko pitkittäin, poista siemenet ja leikkaa chili ohuiksi suikaleiksi. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Soseuta avokado haarukalla ja lisää limettimehu nopeasti soseen joukkoon. Sekoita avokadososeeseen punasipuli, tomaattipalat ja chili. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta suolalla.
3. Hummus-tahna: Valuta kikherneet, säästä liemi. Soseuta kikherneet, tahine-tahna, sitruunamehu ja oliiviöljy. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Ohenna tarvittaessa kikherneiden liemellä.