1. Paista sienet. Kuumenna kaksi desiä kermaa kattilassa. Kuullota suurukseksi voita ja jauhoja toisessa kattilassa. Nosta suurus pois liedeltä ja lisää lämmin kerma joukkoon. Keitä hiljalleen muutaman minuutin ajan. Seos saa olla melko paksua. Jauha liha hienoksi tehosekoittimessa. Hienonna paistetut sienet. Sekoita liha, sienihakkelus ja jauho-kermaseos keskenään. Sekoita joukkoon keltuaiset, suola ja pippuri ja kaada sitten taikina voideltuun vuokaan. Voitele pinta voisulalla. Anna jäähtyä.
2. Jaa kiinteytynyt massa paloiksi ja muotoile niistä pitkänomaisia kroketteja. Pyöräytä niitä ensin jauhoissa, sitten vatkatussa kananmunassa ja viimeksi korppujauhoissa. Anna vetäytyä viileässä yön yli. Friteeraa kroketteja kuumassa öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita.
3. Kastike: Puhdista ja hienonna tuoreet sienet. Paista voissa kullankeltaisiksi. Ripottele päälle jauhoja, sekoita, kaada joukkoon kerma ja keitä hiljalleen viisi minuuttia. Mausta portviinillä, suolalla ja pippurilla.