Nopeat kalkkunawrapit
Julkaistu
Anu Heinaron nopeasti valmistuvat kalkkunawrapit ovat täydellinen välipala tai vaikkapa piknik-eväs.
Ainekset
- rieskaleipää, tortillapohjia tai muuta ohutta leipää
- kalkkunaleikkelettä
- yrttituorejuustoa
- jääsalaattia
Valmistusohje
- Pese jääsalaatin lehdet ja kuivata talouspaperin päällä.
- Voitele rieskat tai tortillapohjat yrttituorejuustolla. Laita päälle kalkkunaleikkelettä ja jääsalaattia. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja laita kelmuun käärittynä jääkaappiin vetäytymään.
- Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi: joko puoliksi tai vielä pienemmiksi suupaloiksi tarjoiluun.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa