Nopeat kalkkunawrapit

kalkkunawrapit
Kalkkunawrapit sopivat vaikka vappupiknikille! MTV

Anu Heinaron nopeasti valmistuvat kalkkunawrapit ovat täydellinen välipala tai vaikkapa piknik-eväs.

Ainekset

  • rieskaleipää, tortillapohjia tai muuta ohutta leipää
  • kalkkunaleikkelettä
  • yrttituorejuustoa
  • jääsalaattia

Valmistusohje

  1. Pese jääsalaatin lehdet ja kuivata talouspaperin päällä.
  2. Voitele rieskat tai tortillapohjat yrttituorejuustolla. Laita päälle kalkkunaleikkelettä ja jääsalaattia. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja laita kelmuun käärittynä jääkaappiin vetäytymään.
  3. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi: joko puoliksi tai vielä pienemmiksi suupaloiksi tarjoiluun.

Resepti: Anu Heinaro

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!