Nopeat kalkkunawrapit
Julkaistu
Anu Heinaron nopeasti valmistuvat kalkkunawrapit ovat täydellinen välipala tai vaikkapa piknik-eväs.
Ainekset
- rieskaleipää, tortillapohjia tai muuta ohutta leipää
- kalkkunaleikkelettä
- yrttituorejuustoa
- jääsalaattia
Valmistusohje
- Pese jääsalaatin lehdet ja kuivata talouspaperin päällä.
- Voitele rieskat tai tortillapohjat yrttituorejuustolla. Laita päälle kalkkunaleikkelettä ja jääsalaattia. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja laita kelmuun käärittynä jääkaappiin vetäytymään.
- Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi: joko puoliksi tai vielä pienemmiksi suupaloiksi tarjoiluun.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti