- Lämmitä isossa kattilassa neitsytoliiviöljyä. Lisää mustekala ja kuumenna keskilämmöllä muutama minuutti. Sekoita koko ajan, jotta kala ei tarttuisi pohjaan.
- Lisää punasipulit ja chilipippurit ja anna paistua toisen minuutin ajan.
- Purista kirsikkatomaatit käsin, poista siemenet ja lisää joukkoon. Vihje: Välttääksesi tomaatinsiemensotkua purista kirsikkatomaatit veteen upotettuina.
- Mausta suolalla.
- Alenna lämpöä ja keitä 2-3 minuuttia kannen alla.
- Keitä pasta samaan aikaan kiehuvassa, suolatussa vedessä 8 minuutin ajan al dente -tilaan asti. Huuhdo ja säästä vähän keitinvettä.
- Lisää pasta ja keitinvesi isoon pataan ja keitä muutaman minuutin ajan. Anna ainesten tutustua toisiinsa.
- Lisää viimeiseksi persilja ja hyvin pilkottu valkosipuli maksimoidaksesi makujen herkkyyden. Sekoita hyvin ja tarjoile heti.