Turskaa kurkkukastikkeella
Jos paneroit kalan itse, paneroinnista tulee ohut ja rapea. Tässä tarjoiltuna kauniiden koristeiden kera, samojen millä koristellaan wieninleike.
Neljälle
- 800 g turskafileetä
- 1 kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 sitruuna
- anjovisfileitä
- kapriksia
- suolaa
Kastike
- 2-3 dl kermaviiliä
- 1 dl kurkkurelissiä
Valmistusohje
1. Sekoita ensin kastike.
2. Kääntele kalat suolatuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
3. Paista kalat voissa keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.
4. Koristele sitruunaviipaleella, anjoviksella ja kapriksilla, tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku