Turskaa kurkkukastikkeella

Jos paneroit kalan itse, paneroinnista tulee ohut ja rapea. Tässä tarjoiltuna kauniiden koristeiden kera, samojen millä koristellaan wieninleike.

Neljälle

  • 800 g turskafileetä
  • 1 kananmuna
  • 2 dl korppujauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 sitruuna
  • anjovisfileitä
  • kapriksia
  • suolaa

Kastike

  • 2-3 dl kermaviiliä
  • 1 dl kurkkurelissiä

Valmistusohje

1. Sekoita ensin kastike.

2. Kääntele kalat suolatuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.

3. Paista kalat voissa keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.

4. Koristele sitruunaviipaleella, anjoviksella ja kapriksilla, tarjoile kastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!