Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Turskaa kurkkukastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos paneroit kalan itse, paneroinnista tulee ohut ja rapea. Tässä tarjoiltuna kauniiden koristeiden kera, samojen millä koristellaan wieninleike.

Neljälle

  • 800 g turskafileetä
  • 1 kananmuna
  • 2 dl korppujauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 sitruuna
  • anjovisfileitä
  • kapriksia
  • suolaa

Kastike

  • 2-3 dl kermaviiliä
  • 1 dl kurkkurelissiä

Valmistusohje

1. Sekoita ensin kastike.

2. Kääntele kalat suolatuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.

3. Paista kalat voissa keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin.

4. Koristele sitruunaviipaleella, anjoviksella ja kapriksilla, tarjoile kastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa