Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Voissa paistettu taimen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoa kalan lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja sitruunalohkoja.

4 annosta

  • 4 pientä kirjolohta
  • suolaa, mustapippuria
  • vehnäjauhoja
  • voita
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • sitruuna
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Perkaa ja huuhtele kalat. Älä irrota päitä mutta poista kidukset.

2. Mausta kalat suolalla ja pippurilla kauttaaltaan ja kääntele vehnäjauhoissa. Paista runsaassa voissa molemmin puolin 4-5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

3. Nosta kalat pannulta ja aseta tarjoiluvadille. kuumenna pannulle iso voinokare, mausta persiljalla ja valuta kalojen päälle. Tarjoa heti.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala