Voissa paistettu taimen
Tarjoa kalan lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja sitruunalohkoja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 4 pientä kirjolohta
- suolaa, mustapippuria
- vehnäjauhoja
- voita
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- sitruuna
- keitettyjä perunoita
Valmistusohje
1. Perkaa ja huuhtele kalat. Älä irrota päitä mutta poista kidukset.
2. Mausta kalat suolalla ja pippurilla kauttaaltaan ja kääntele vehnäjauhoissa. Paista runsaassa voissa molemmin puolin 4-5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.
3. Nosta kalat pannulta ja aseta tarjoiluvadille. kuumenna pannulle iso voinokare, mausta persiljalla ja valuta kalojen päälle. Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi