Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kana-pastasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ruokaisa ja runsasproteiininen kana-pastasalaatti sopii arkeen ja juhlaan. Tarjoilukulhon voi koristella vaikkapa kananmunilla ja rucolalla.

Ainekset

  • 400 g kuivapastaa (gnoccheja)
  • 400 g broilerinfilesuikale
  • 1,5 dl punaista pestoa
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 1 prk maissinjyviä
  • 100 g kypsiä neulapapuja
  • 1 pnt rucolaa

Valmistusohje

Neljälle hengelle:

Keitä kuivapasta sekä kananmunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ne sen jälkeen kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu. Paista broilerisuikaleet mehukkaan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki.

Sekoita kypsän pastan joukkoon pesto, maissit, pavut sekä broilersuikaleet ja asettele ne tarjoilukulhoon. Koristele kulho kananmunanlohkoilla ja huuhdellulla rucolalla.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti