Hellapoliisin Broileria curry-kookoskastikkeessa
9.1.2015. Helppo arkipäivän ruoka valmistuu muutamasta raaka-aineesta. Makua ruoalle antaa curry ja kookosmaito. Kruunaa tämä ruoka ihanan aromikkaalla korianterilla.
2-4 annosta
- 2 rkl öljyä
- 500 g broilerinfileetä kuutioina
- ripaus suolaa
- 1 rkl currya jauheena
- 400 g kookosmaitoa
- 1 rkl vaaleaa siirappia
- ½ nippu kevätsipulia hienonnettuna
- 1 ruukku korianteria
Valmistusohje
Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kauttaaltaan käännellen.
Lisää suola ja curry, jatka paistamista.
Lisää kookosmaito, vaalea siirappi ja hienonnettu kevätsipuli.
Anna kastikkeen kiehua kasaan.
Ripottele valmiin ruoan päälle tuoretta korianteria.
Tarjoa tuoksuvan Jasmin- tai Basmatiriisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka