Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmaksapyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hieman hienostuneempi versio pyttipannusta, joka sopii sekä päivälliseksi että viihtyisien illanistujaisten yöruoaksi. Mietoon broilerinmaksaan ananas sopii aivan erinomaisesti.

Neljälle

  • 400 g pakastettuja broilerinmaksoja
  • 3-4 raakaa perunaa kuutioina
  • 2-3 dl purjoa viipaleina
  • 1 paprika silputtuna
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 tl meiramia
  • muutama ananasrengas
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Paista perunakuutiot hitaasti pehmeiksi voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita tarjoiluvadille, peitä foliolla ja pidä lämpimänä.

2. Paloittele puoliksi sulaneet maksat ja paista ne voissa pannulla nopeasti. Mausta suolalla, pippurilla ja murennetulla meiramilla. Siirrä ne samalle vadille perunoiden kanssa.

3. Paista viimeiseksi purjo ja paprika ja sekoita edellisiin. Laita muutama ananasrengas päällimmäiseksi ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu