Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paprikaa ja kananmaksaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kevyt ja herkullinen ruokalaji, jota voit myös tarjoilla useammalle.

Kahdelle

  • 1 iso paprika
  • n. 125 g pakastettua kananmaksaa
  • 3-4 herkkusientä
  • 1 pieni keltasipuli
  • meiramia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1-2 rkl kevyttä juustoraastetta
  • 1 raastettu punajuuri
  • 1 raastettu porkkana
  • sitruunaa ja persiljaa
  • 1 rkl rapsiöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprika ja poista siemenet. Laita puolikkaat uunivuokaan.

2. Hienonna puoliksi sulanut kananmaksa karkeasti ja paista se tilkassa rapsiöljyä pannussa. Viipaloi sienet ja hienonna sipuli, lisää ne pannuun. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

3. Täytä paprikat maksaseoksella, ripottele päälle hieman juustoraastetta ja laita uunin keskitasolle n. 20 minuutiksi tai kunnes paprikat tuntuvat sopivan pehmeiltä. Tarjoile vihannesraasteiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa