Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmaksaa ja vihannespaistosta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kevyt herkku, joka myös sopii kevyeksi päivälliseksi tai yöpalaksi. Tarjoile mielellään paahdetun leivän kera.

Neljälle

  • 400 g pakastettua kananmaksaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 paprikaa, punainen ja vihreä
  • 2 keltasipulia, suikaloituina
  • ½ tl murustettua meiramia
  • ½ kanaliemikuutio
  • n. 1 dl vettä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Paista puoliksi sulatettu maksa teflonpannussa nokareessa voita. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

2. Paista sitten sipuli ja suikaloitu paprika, kunnes sipuli saa väriä. Murusta mukaan liemikuutio ja kaada päälle vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen, kunnes paprika on pehmennyt. Asettele paistos lautaselle ja tarjoile maksan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa