Pyttipannu munankeltuaisten kera

Käytä mitä tahansa lihaa, jota on jäänyt yli edelliseltä aterialta, tai osta pakastettua poronkäristystä pyttipannuun. Anna jokaisen ruokailijan itse maustaa annoksensa keltuaisella.

Neljälle-viidelle

  • 8 keskikokoista perunaa
  • 2 keltasipulia, kuutioituina
  • 1 kesäkurpitsa, kuutioituna
  • n. 350 g lihaa, kuutioituna
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • 4-5 munankeltuaista
  • voita tai öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuutioi perunat. Paista ne hitaasti pehmeiksi voissa tai rapsiöljyssä. Paista sitten sipuli ja kesäkurpitsa.

2. Sekoita paistetut ainekset ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Pidä kuumana.

3. Paista viimeiseksi lihat ja kääntele mukaan perunasekoitukseen. Mausta mustapippurilla ja ripottele päälle krassia. Tarjoile munankeltuaiset pyttipannun kanssa kuoristaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!