Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pyttipannu munankeltuaisten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä mitä tahansa lihaa, jota on jäänyt yli edelliseltä aterialta, tai osta pakastettua poronkäristystä pyttipannuun. Anna jokaisen ruokailijan itse maustaa annoksensa keltuaisella.

Neljälle-viidelle

  • 8 keskikokoista perunaa
  • 2 keltasipulia, kuutioituina
  • 1 kesäkurpitsa, kuutioituna
  • n. 350 g lihaa, kuutioituna
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • 4-5 munankeltuaista
  • voita tai öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuutioi perunat. Paista ne hitaasti pehmeiksi voissa tai rapsiöljyssä. Paista sitten sipuli ja kesäkurpitsa.

2. Sekoita paistetut ainekset ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Pidä kuumana.

3. Paista viimeiseksi lihat ja kääntele mukaan perunasekoitukseen. Mausta mustapippurilla ja ripottele päälle krassia. Tarjoile munankeltuaiset pyttipannun kanssa kuoristaan.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu